WORKSHOP & LIVE TRADE dalam Siri Kembara Hysteria Type B

Mana2 kelas atau seminar forex yg kita join bljr pelbagai teknik resultsnya tetap sama iaitu ada win ada loss.. walau diclaim hebat mana pun tekni

SELL GBP/USD 1.3111 TP1 1.4060 TP2 1.3020 STOPLOSS 1.3210
SELL USD/CAD 1.2981 TP1 1.2955 TP2 1.2925 STOPLOSS 1.3030

Event Details

  • Date:
  • Categories:

Mana2 kelas atau seminar forex yg kita join bljr pelbagai teknik resultsnya tetap sama iaitu ada win ada loss.. walau diclaim hebat mana pun teknik tu resultsnya tetap sama.. hari ni profit esok silap2 boleh loss blk atau mc terus.. sampai bila kan benda gini direpeat2?

Aku dah buka jadual utk WORKSHOP & LIVE TRADE dalam Siri Kembara Hysteria Type B utk Formula Rebate.. murah dan low budget.. cuma aku jer yg penat sbb jadual padat.. demi korg aku sanggup buat apa saja.. peserta akan dpt Sistem Formula Rebate, Nota, Ebook FTA (yg belum ada la sbg hadiah), makan minum sponsor..

Aku nak ajak korg jana income hari2 dlm trading menggunakan Formula Rebate.. for sure benda ni jauh sekali berbeza.. all aktiviti adalah praktikal.. x layan teori2 jer.. sepanjang hari kita ber live trade.. ambil seat contact Kenny Oo Fatin Hairani Ct Aini Fitri Nizam Lan Cy Shah Ashraf sekarang!!!

Newer Post
Older Post